Voor iedereen een passende mogelijkheid: creatief verhalen online proza scenario begeleiding bij manuscript schrijven
extra_beelden20
Samen schrijven in een veilige en inspirerende omgeving.
extra_beelden19

Schrijfwerkgroep, voor echte schrijvers

6 bijeenkomsten, vanaf september 2024

vanaf maandag 8 juli

Schrijven hoef je niet alleen te doen. De schrijfwerkgroep, voor echte schrijvers is een intensief begeleidingstraject voor maximaal 4 schrijvers per groep, die het prettig vinden samen te schrijven in een veilige en inspirerende omgeving. Je werkt aan een zelfgekozen eigen project: korte verhalen, een roman of scenario. De bijeenkomsten zullen bestaan uit lezen, schrijven en praten. Op het werk wat je inlevert ontvang je een halfjaar lang uitgebreid feedback. Elke maand wordt één cursist de ruimte geboden een onderwerp aan te kaarten waar je meer over zou willen weten, iets waarmee je nog worstelt in je verhaal of een techniek waar je vragen over hebt. Naar aanleiding daarvan volgt een groepsgesprek en krijg je specifieke uitleg of input van schrijfcoach Annemarie de Gee.

De schrijfwerkgroep is bedoeld voor schrijvers die (tenminste) een basiscursus creatief schrijven hebben volbracht, of iets vergelijkbaars. Om een bepaald niveau te garanderen, werken we met een selectie. Stuur naast je aanmelding een verhaalfragment (max. 2000 woorden) en plan van het verhaal waaraan je wil werken naar info@hetschrijfcentrum.nl

 

De schrijfwerkgroep kost 995 euro (excl. btw)

 

Wanneer: vanaf maandagavond 8 juli. Overige data worden in overleg vastgelegd. Ben je geïnteresseerd? Laat een bericht achter.
Tijd: avonden van 19.15 – 21.45 uur 
Waar:
In onze schrijfstudio in Amsterdam – Noord

 

Ja, ik wil inschrijven!

Deel deze cursus op:

extra_beelden20
Schrijven hoef je niet alleen te doen.
extra_beelden19