Een plek waar je als schrijver kunt groeien. Samen met anderen de kracht van verhalen delen.

Over Annemarie

Annemarie de Gee was als docent verbonden aan Scriptplus (schrijfinstituut van de Hogeschool van Amsterdam en de VU) en werkt geregeld samen  met Schrijfcursus Amsterdam. Steeds opnieuw zoekt ze naar manieren om de kunst van het schrijven over te dragen. Naast het aanleren van schrijftechnieken begeleidt Annemarie je in het vinden van je eigen stijl en schrijfstem. Wie ben je, en wat heb je te vertellen? Daarbij kan het haar niet gek genoeg; samen met jou gaat ze op avontuur, schuwt daarbij het experiment niet maar doet dat altijd in een veilige omgeving.


Annemarie de Gee schrijft romans en verhalenbundels. Daarnaast is zij regisseur bij Thinium Audioproducties


www.annemariedegee.nl

Op de hoogte blijven van al onze nieuwe cursussen?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons cursusaanbod!

Video afspelen
Ilja Velthuis
cursus proza/dagboekschrijven

Over Het Schrijfcentrum

Bij Het Schrijfcentrum ontstaan verhalen. Verhalen geven troost, kracht en plezier. Ze verbinden en ontregelen. Ze laten ons andere werkelijkheden zien. Ze helpen ons bij het vormen van onze identiteit.

 

De cursussen worden (als het weer mag) gegeven op een prachtige, opkomende plek in Amsterdam-Noord.

 

Met een divers en inspirerend aanbod biedt Het Schrijfcentrum een plek waar je als schrijver kunt groeien. Van introductieworkshops creatief schrijven tot aan verdiepingstrajecten; dit is de plek waar je, samen met anderen, de kracht van verhalen vertellen deelt. Laat je inspireren door bekende auteurs die voor een of meerdere workshops met je meekijken. Bij iedere cursus krijg je persoonlijke begeleiding en feedback.

 

De kruisbestuiving van (gast)docenten, invalshoeken en stromingen is het hart van Het Schrijfcentrum. Schrijvers die de smaak te pakken hebben kunnen gekoppeld worden aan een literair agent of bij voldoende interesse aan een redacteur van een uitgeverij.

Online Schrijfcursus

Voorlopig zijn de meeste lessen nog online. Zonder op reis te hoeven, zonder afleiding van buitenaf, maar wel in verbinding met anderen. Zodra het weer mag zijn we weer live.

Contact

E-mail: info@hetschrijfcentrum.nl
KvK nummer: 51185350

Adres: Asterweg 20

1031 HN Amsterdam

extra_beelden20
Ik was alweer een tijdje op zoek naar nieuwe motivatie en inspiratie, dit is precies wat ik nodig heb.
Merel Metzing
cursist coronadagboek november 2020
extra_beelden19

Schrijfcentrum Amsterdam Noord

Midden in een broedplaats tussen allerlei creatieve bedrijfjes staat een grote tafel waar we elkaar ontmoeten. Op enkele minuten van Amsterdam Centraal, vlakbij bruisende plekken als de Tolhuistuin en EYE en ook goed bereikbaar met de auto. Daar toets je je literaire ideeën in de sfeer van een aanstormend schrijversgenootschap, dat zich aan het voorbereiden is om naar buiten te treden.

extra_beelden20
Annemarie is een heel betrokken en fijne schrijfdocent. Ze vraagt door en denkt met je mee
Patrick Hoogendoorn​
Individuele manuscriptbegeleiding​
extra_beelden19